Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Tikin toimisto 23.3.2007

Tikin koirankakkakampanja

Olen näiden kahdeksan elinkuukauteni aikana huomannut erään räikeän epäkohdan koiranomistajien keskuudessa. Liikkeellä on vastuuntunnottomia koiranomistajia, jotka jättävät koiransa jätöksen paikkaan kuin paikkaan muiden tallottaviksi ja siivottaviksi.

Siksipä minä, Tiki Tikkanen, vetoan syntymäpäiväni kunniaksi teihin, rakkaat lajitoverini, että liittyisitte kanssani kampanjoimaan koirankakkojen keräämisen puolesta. Minä olen onnekseni saanut perheen, jossa asia huolehditaan tunnollisesti ja se on perheeni jäsenille kunnia-asia, mutta kaikilla koirilla asiat eivät ole yhtä hyvin. 

Niinpä pyydänkin kaikkia oman arvon tuntevia koiria ryhtymään toimenpiteisiin asian korjaamiseksi, ympäristömme puhdistamiseksi ja kevään tekemiseksi entistäkin tervetulleemmaksi.

Toimenpiteiksi ehdotan:

1. pussin tarjoaminen sitä tarvitsevalle

2. kakanjättäjien äänekäs haukkuminen (vaikka muuten en yltiöpäistä haukkumista suosittelekaan)

3. korjaamattomien kakkojen päälle kakkaaminen, jolloin vieraskin jätös tulee korjattua omasi mukana (tosin se teettää omistajallesi enemmän vaivaa, mutta hän varmasti ymmärtää tarkoitusperäsi)


Ja mikäli sinun omistajasi on vielä kakanjättäjiin kuuluva valistumaton yksilö, ehdotan edellämainitun kohdan 2 lisäksi:

4. vain sisälle kakkaamista

5. muiden kakkoihin tallaamista, mielellään kieriskelyä

Puhtoisin terveisin
Tiki

 

 

Pyydäthän luvan kuvien kopioimiseen vieraskirjassa.
©2019 Chihuahua Tiki Tikkanen - suntuubi.com